Verzenden:

We verzenden in Nederland met DHL of Postnl en daarbuiten gebruiken we Postnl, met deze partners zijn we zeker van een tijdige levering en de beste kwaliteit van bezorging. Vanaf €50,- bezorgen we gratis in Nederland en vanaf €100,- bezorgen we ook gratis in België. We zullen er alles aan doen om tijdig en correct te leveren, echter kunnen er zich omstandigheden voordoen waar we helaas geen invloed op hebben, mocht de levering vertraagd zijn dan laten we dit uiteraard zo spoedig mogelijk aan je weten.

Retourbeleid:

Retourneren:

Toch niet tevreden over de bestelling? Is het product stuk gegaan? Dat is vervelend! Uiteraard gaan we dit voor je oplossen. Er zijn wel een paar voorwaarden

  • –   Wij doen niet moeilijk;
  • –   Bij retour: je geld binnen vijf werkdagen terug;
  • –   Complete product wordt vergoed , inclusief €6,50 verzendkosten;
  • –   Verzendkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de consument.

14 dagen bedenktermijn toch niet blij met je aankoop? Dan kun je het binnen 14 dagen terug sturen. De veertien dagen gaan in na ontvangst van je complete bestelling. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de Pomade uit de verpakking en bekijk hem van alle kanten, maar ga de Pomade (of ander product) niet gebruiken of het potje/flesje openen. Heeft u het product toch gebruikt en/of geopend dan kunnen wij het product niet meer verkopen, dit vanwege de hygiëne. Wij zullen in dat geval het product niet retour nemen en kunnen dus helaas geen geld retour geven.

Twijfel je hier over? Neem dan even contact met ons op via de volgende contactgegevens;

Telefoonnummer: 06-50554805

Bereikbaarheid: Maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 17:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.

of mail naar;

E-mailadres: info@beardsupply.nl

Retourproces:

Wilt u de producten retouren, vul dan het volgende retourformulier in en stuur de producten terug naar;

VDD Webshops

Jeroen Boschstraat 38

5121wz RIJEN

Zodra de geretourneerde producten door ons zijn ontvangen zullen wij binnen 5 werkdagen het geld aan je terug storten. Dit bedrag wordt teruggestort via de door jou gekozen betaalmethode.